Home Sweet Home

Zucht, ik heb me nog nooit zo hard verveeld op ‘n vliegtuig! Ik had zondag ‘n dagvlucht van Bejing naar Amsterdam en dat duurt zo’n 9 à 10 uur. Normaal kan je je wel voldoende amuseren met het personal entertainment system maar bij China Southern is dat verschrikkelijk… Op ‘n scherm dat ‘n zucht groter is dan het LCD-display op de meeste recente digitale fototoestellen kon je op 5 (vijf!) kanalen afstemmen om wat films te zien (en die waren niet eens OnDemand)… Ik heb dus wat meer rondgewandeld dan anders en ontdekte achteraan het vliegtuig (daar waar ze het ‘eten’ opwarmen) ‘n hoop Chinezen die daar ‘n soort van -zeg maar- café hadden geimproviseerd en die stonden daar leuk met de stewardessjes te flirten terwijl ze zichzelf van spijs en drank voorzagen. Wel tof, only in China I guess 🙂

Op 4 januari vertrek ik terug naar China dus tot dan zal er niet veel bijkomen hier op mijn website. Ik wens jullie allemaal fijne feesten en tot gauw!

By Ruben Vandekerkhof

Biographical info comes here!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *