Slip and fall down carefully

Je ziet het hier overal en omdat iedereen van elkaar kopieert, verandert er niet snel iets aan. Behalve dan nu in Shanghai met de Expo: Shanghai goes all out to beat ‘Chinglish’. Ze schamen zich nu toch ‘n beetje te hard voor borden zoals ‘the beats poison the feed store‘, ‘The beach looks forward to your coming again for your love‘ of ‘Pest Area‘.

Anyway, ze maken het ons wel erg gemakkelijk om nog ‘n keer goed te lachen met de onkunde van Chinese vertalers, zelfs Google Translate is tig keer beter dan die prutsers. Een handig overzicht vind je hier. Het is wel allemaal in het Chinees maar gewoon ergens klikken er dan zie je wel wat er gebeurt! Enjoy!

Published
Categorized as China

By Ruben Vandekerkhof

Biographical info comes here!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *