Buenos Aires, here we come!

Samen met mijn zusje gaan backpacken in Latijns-Amerika! We vertrekken op 8 september richting Buenos Aires om via Colonia, Uruguay naar het noorden te reizen om de world famous Iguazu Falls te bewonderen waarna we waarschijnlijk richting Salta reizen tegen het Andesgebergte. Als het meelukt kunnen we een ritje wagen op de Train to the Clouds (tot 4000 meter hoogte!) en anders reizen we meteen naar het zuiden, richting Mendoza, bekend voor zijn wijnen. Vanuit Mendoza kunnen we de Andes oversteken om ‘n city trip naar Santiago di Chili te maken. Ongetwijfeld zal deze route vanaf dag 0 al wijzigen maar ik twijfel er niet aan dat dit weer ‘n leuke reis zal zijn! En als ik dan onderweg in Santa Fé onze fabriek kan bezoeken is het helemaal compleet! 😉

By Ruben Vandekerkhof

Biographical info comes here!

1 comment

  1. Ik wens jullie alvast een interessante en boeiende reis, veel nieuwe vriendschappen, genieten van de mooie natuur, boeiende gesprekken

    Ronny

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *